Trenul-Hotel "Carpatia Express"

Din păcate Trenul-Hotel Carpatia Express nu este disponibil pentru acest an .

O modalitate originală de cazare pentru cei care îndrăgesc căile ferate sau cei care doresc să trăiască o experienţă deosebită. Garnitura este formată dintr-o locomotivă cu abur, un vagon-restaurant şi două vagoane de dormit produse în DDR pentru căile ferate ale fostei Cehoslovacii.

Pe lângă şarmul autentic al vagoanelor de dormit, „Carpatia Express“ oferă 20 de compartimente, fiecare cu câte două paturi. Numai 50 de metri îi despart pe oaspeţi dimineaţa, de locul de plecare al Mocăniţei spre Valea Vaserului. Trenul-hotel staţionar se află într-o zonă îngrădită şi păzită. Vă stă la dispoziţie şi o parcare gratuită. Pachete de servicii la preţuri atractive vă vor face şederea în Vişeu de Sus de neuitat!

Tarifele actualizate pentru cazare şi ofertele pachetelor de servicii le puteţi găsi la Preţuri şi Rezervări.

Vagonul-restaurant din „Carpatia Express“ este deschis şi pentru persoane care nu se cazează în tren. Totuşi, trebuie făcută o rezervare din timp!

Locomotiva

În fruntea trenului se află o locomotivă cu abur istorică, construită la uzinele Reşiţa., după un model german. Această “piesă” valoroasă, cu care ne putem în continuare mândri, a fost complet restaurată şi renovată la Vişeu de Sus. Ea nu reprezintă doar un monument impozant al trenului-hotel, ci este o bucată de istorie a căilor ferate.

Compartimentele

Trenul-hotel dispune de 20 de compartimente de dormit, dotate cu tot ce este necesar pentru confortul dumneavoastră. Un compartiment oferă două locuri de dormit. În cazuri excepţionale, pentru o familie cu un copil mic, se poate folosi şi al treilea pat. În fiecare compartiment este o chiuvetă, un dulapior cu oglindă, o garderobă şi loc suficient pentru bagaje.

Pentru a păstra cât mai mult din forma iniţială a vagoanelor, grupurile sanitare (duşuri şi toalete) au fost montate în exterior, imediat lângă tren. La capătul fiecărui vagon există câte două toalete, care pot fi folosite, în special pe timpul nopţii.

Vagonul-restaurant

În vagonul-restaurant se serveşte dimineaţa micul-dejun.

Restaurantul stă la dispoziţia tuturor! Dacă doriţi  să vă încărcaţi cu energie din bogatul bufet suedez de la micul-dejun, sunteţi întotdeauna în trenul-hotel „Carpatia-Express“ bine-veniţi.

Menţiune: Disponibil în perioada 1 iunie – 1 octombrie 2018. Locurile în restaurant fiind limitate, este obligatorie o rezervare în prealabil! Pentru micul-dejun, cel târziu până la ora 16.00 cu o zi înainte.

 

Mic-dejun în vagonul-restaurant staționar

Pentru cei care doresc să înceapă ziua cu dreptul şi să prindă puteri pentru marea aventură de pe Valea Vaserului, CFF Vişeu de Sus le oferă în vagonul-restaurant din apropierea gării un mic-dejun copios, cu bufet suedez. Pentru oaspeţii care înnoptează în Carpatia-Express micul-dejun este inclus în preţ.

Preţ mic-dejun (pentru clienţii care nu sunt cazaţi în Carpatia-Express)

Mic dejun: 29 Ron

Atenţie: Deoarece vagonul-restaurant dispune de un număr restrâns de locuri, este absolut necesară o rezervare cu o seară înainte!

Cină