Oferta din Paltin

La staţia Paltin, punctul de destinaţie al trenurilor regulate cu abur, călătorii au mai mult timp la dispoziţie pentru o şedere în natură. Foamea şi setea pot fi potolite din oferta noastră de catering. Picnicul poate fi servit în pavilioanele din lemn, cât şi sub cerul liber – este loc suficient pentru fiecare!

Mocăniţa Special

Pachetul include mai multe servicii: biletul de călătorie, platou grill, o băutură caldă şi una rece, desert. Preţurile variază în funcţie de sezon.

Catering pe Valea Vaserului

Cafebar "Elefant"

Imediat lângă gară, într-o casă veche din lemn, specifică locului, se află cafebar-ul „Elefant“. Numele aminteşte de ultimul evreu, Alexander Elefant, care s-a ocupat de prelucrarea lemnului şi până la exilarea lui din acest loc, în 1940, a condus o importantă fabrică de cherestea, care funcţiona pe abur.
O încăpere a casei este dedicată trecutului evreiesc din Vişeu de Sus; expoziţia urmează să fie deschisă. Atmosfera din cafebar este plăcută, iar dimineaţa devreme se poate savura o cafea excelentă şi produse de patiserie foarte gustoase. După-masă, la întoarcerea trenului cu abur, se poate servi şi un pahar de vin. Această zi plină de evenimente lăsaţi-o să se stingă blând pe şatra din lemn sau la una din mesele din grădină.

Mic-dejun în vagonul-restaurant staționar

Pentru cei care doresc să înceapă ziua cu dreptul şi să prindă puteri pentru marea aventură de pe Valea Vaserului, CFF Vişeu de Sus le oferă în vagonul-restaurant din apropierea gării un mic-dejun copios, cu bufet suedez. Pentru oaspeţii care înnoptează în Carpatia-Express micul-dejun este inclus în preţ.

Preţ mic-dejun (pentru clienţii care nu sunt cazaţi în Carpatia-Express)

Mic dejun: 29 Ron

Atenţie: Deoarece vagonul-restaurant dispune de un număr restrâns de locuri, este absolut necesară o rezervare cu o seară înainte!